Програма

 • 01:55

  21 май

  Воини на светлината Нов

  През 2019 г. чума е превърнала почти всеки човек във вампир. Изправена пред заплахата от намаляващото количество човешка кръв, разединената доминираща раса планира своето оцеляване.

 • 03:45

  21 май

  Авиаторът

  Историята на пионера на авиацията Хауърд Хюз - ексцентричният милиардер индустриалец и холивудски филмов магнат, известен с любовните си афери с някои от най-красивите жени в света.

 • 06:25

  21 май

  Мисията невъзможна: Разпад

  Итън Хънт и неговият екип от АНМ, заедно с някои познати съюзници, се надпреварват с времето след неуспешна мисия.

 • 09:15

  21 май

  Котката с шапка

  Животът на две отегчени деца се преобръща с главата надолу, когато им идва на гости говореща котка.

 • 10:50

  21 май

  Индиана Джоунс и храмът на обречените

  През 1935 г. Индиана Джоунс е натоварен от индийски селяни да им върне камък, който е откраднат от тях от таен култ, обитаващ катакомбите под древен дворец.

 • 13:05

  21 май

  Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход

  През 1938 г., след като баща му изчезва, докато търси Свещения Граал, Индиана Джоунс отново се изправя срещу нацистите, за да им попречи да използват силата на Граала.

 • 15:30

  21 май

  Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

  През 1957 г. Индиана Джоунс се забърква в съветски планове за разкриване на тайната зад мистериозни артефакти, известни като Кристалните черепи.

 • 17:55

  21 май

  Островът на Ним

  Въображението и реалността се сблъскват, когато бащата на младата Ним изчезва в морето. Съдбата я среща с авторката на любимите ѝ книги за Алекс Роувър и те заедно се опитват да намерят бащата на Ним.

 • 20:00

  21 май

  Госпожица Потър

  Историята на Беатрикс Потър - авторка на любимата и много продавана детска книжка „Приказката за зайчето Питър" - и за нейната борба за любов, щастие и успех.

 • 22:00

  21 май

  Американски върколак в Лондон

  Двама американски студенти са нападнати по време на пешеходна обиколка на Великобритания от върколак, за чието съществуване никой от местните не иска да признае.

 • 23:55

  21 май

  Слийпи Холоу

  Когато Икабод Крейн е изпратен в Слийпи Холоу, за да разследва обезглавяването на трима души, виновникът се оказва легендарно привидение, наречено Конникът без глава.

За нас

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, най-доброто от Холивуд от всички жанрове! Ние ви разказваме истории, които определят нашия свят и формират живота ни. Ние вярваме, че емоционалният разказ и завладяващите герои са от първостепенно значение. Ние обичаме филмите точно толкова, колкото и вие, и именно заради това сме най-добрият филмотечен канал на Балканите.

Къде да гледате ТВ каналите

127

65(DTH) 417(IPTV)

54 (DTH), 77 (IPTV)

20

27