Програма

 • 01:55

  01 юни

  Злокобен остров

  Този завладяващ психологически трилър от наградения с „Оскар" режисьор Мартин Скорсезе се развива изцяло на остров, подобен на крепост, където се намира болница за умствено болни престъпници.

 • 04:30

  01 юни

  Епичен филм

  Пародия на епични филми от предишни години. Четирима сираци се впускат в епично приключение.

 • 08:00

  01 юни

  Форест Гъмп

  Историята на Съединените щати от 1950-те до 1970-те години през погледа на мъж от Алабама с коефициент на интелигентност 75, който иска да намери отново любимата си от детството.

 • 10:15

  01 юни

  Зебрата състезател Нов

  Изоставена зебра расте, вярвайки, че е състезателен кон, и с помощта на приятелите си от обора и една тийнейджърка се заема да постигне мечтата си да се състезава с чистокръвни коне.

 • 12:20

  01 юни

  Кунг Фу Панда

  За всеобща и своя изненада По - дебела и тромава панда - е избран за защитник на Долината на мира. Способностите му скоро ще бъдат изпитани, тъй като главният враг на долината е на път.

 • 14:05

  01 юни

  Семейство Адамс

  Измамници планират да излъжат ексцентрично семейство, използвайки съучастник, който се представя за отдавна изгубеният им чичо.

 • 16:10

  01 юни

  Индиана Джоунс: Похитителите на изчезналия кивот

  През 1936 г. археологът и авантюрист Индиана Джоунс е нает от правителството на САЩ да открие свещения кивот със скрижалите, преди нацистите да успеят да се сдобият с неговите страхотни сили.

 • 18:35

  01 юни

  Авиаторът

  Историята на пионера на авиацията Хауърд Хюз - ексцентричният милиардер индустриалец и холивудски филмов магнат, известен с любовните си афери с някои от най-красивите жени в света.

 • 22:00

  01 юни

  Синя стомана Нов

  Полицайка новобранка се оказва въвлечена в игра на котка и мишка с обсебен от нея психопат, въоръжен с пистолет.

 • 23:55

  01 юни

  Американски психар

  Патрик Бейтман, богат нюйоркски изпълнителен директор в инвестиционна банка, крие психопатичната си същност от колегите и приятелите си, навлизайки все по-дълбоко в бурните си, хедонистични фантазии.

За нас

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, най-доброто от Холивуд от всички жанрове! Ние ви разказваме истории, които определят нашия свят и формират живота ни. Ние вярваме, че емоционалният разказ и завладяващите герои са от първостепенно значение. Ние обичаме филмите точно толкова, колкото и вие, и именно заради това сме най-добрият филмотечен канал на Балканите.

Къде да гледате ТВ каналите

127

65(DTH) 417(IPTV)

54 (DTH), 77 (IPTV)

20

27