Програма

 • 00:25

  15 юни

  Парфюмът: Историята на един убиец Нов

  Роден с превъзходно обоняние, Жан-Батист Гренуй създава най-добрия парфюм в света; работата му обаче взема тъмен обрат, докато той търси най-добрия аромат.

 • 03:10

  15 юни

  Марго на сватбата

  Марго и синът ѝ Клод решават да посетят сестра ѝ Полин, след като тя обявява, че се омъжва за не толкова впечатляващия Малкълм.

 • 04:55

  15 юни

  Семейство Адамс

  Измамници планират да излъжат ексцентрично семейство, използвайки съучастник, който се представя за отдавна изгубеният им чичо.

 • 06:35

  15 юни

  Къща-чудовище

  Трима тийнейджъри откриват, че къщата на съседа всъщност е живо, дишащо, страховито чудовище, което възнамерява да изяде всички деца на Хелоуин! С участието на Стив Бушеми в главната роля. 2006 г.

 • 08:25

  15 юни

  Мистър и мисис Смит

  Отегчена семейна двойка с изненада научава, ///че и двамата са убийци, наети от конкурентни агенции, за да се убият един друг.

 • 10:45

  15 юни

  Вълшебникът Магориум

  Младата помощничка на ексцентричен вълшебник, собственик на магазин за играчки, се научава да вярва в себе си - и в приятелите си - след като узнава някои сериозни новини за бъдещето.

 • 12:35

  15 юни

  Около света за 80 дни

  За да спечели облог, ексцентричен британски изобретател тръгва с китайския си камериер и една амбициозна френска художничка на пълно с приключения и опасности пътешествие около света за точно 80 дни.

 • 14:50

  15 юни

  Гръмотевични птици

  Когато „Качулката" нахлува в тайната база на „Интернешънъл Рескю" и хваща в капан повечето членове на семейство Трейси, само младият Алън Трейси и приятелите му могат да спасят положението.

 • 16:45

  15 юни

  Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход

  През 1938 г., след като баща му изчезва, докато търси Свещения Граал, Индиана Джоунс отново се изправя срещу нацистите, за да им попречи да използват силата на Граала.

 • 19:20

  15 юни

  П.П. Обичам те

  Млада вдовица открива, че покойният ѝ съпруг ѝ е оставил 10 съобщения, предназначени да облекчат нейната болка и тя да може да започне нов живот.

 • 22:00

  15 юни

  Усещане за сняг Нов

  Жена, която е наполовина ескимоска, проучва смъртта на едно момче, паднало от заснежен покрив.

За нас

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, най-доброто от Холивуд от всички жанрове! Ние ви разказваме истории, които определят нашия свят и формират живота ни. Ние вярваме, че емоционалният разказ и завладяващите герои са от първостепенно значение. Ние обичаме филмите точно толкова, колкото и вие, и именно заради това сме най-добрият филмотечен канал на Балканите.

Къде да гледате ТВ каналите

127

65(DTH) 417(IPTV)

54 (DTH), 77 (IPTV)

20

27