Програма

 • 00:20

  29 юни

  Книга на сенките: Вещицата от Блеър 2

  Група туристи пристигат в Бъркитсвил, Мериленд, след като са гледали „Проклятието Блеър", за да изследват мита и феномена, но се изправят лице в лице със собствените си неврози.

 • 02:10

  29 юни

  Продавачи 3

  След прекарания от него инфаркт, Рандал привлича Данте, Елайас, Джей и Тихия Боб да направят филм за смесения магазин, откъдето е започнало всичко.

 • 04:10

  29 юни

  Трите хикса: отново в играта

  Зандър Кейдж е сметнат за мъртъв след инцидент, но той тайно се връща към действие с нова, трудна задача заедно с отговорника си Огъстъс Гибънс.

 • 07:05

  29 юни

  Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

  През 1957 г. Индиана Джоунс се забърква в съветски планове за разкриване на тайната зад мистериозни артефакти, известни като Кристалните черепи.

 • 09:25

  29 юни

  Стар Трек

  Дръзкият Джеймс Т. Кърк опитва да бъде достоен за името на баща си, а г-н Спок му помага да се владее, докато отмъстителен ромуланец от бъдещето създава черни дупки, за да унищожи Федерацията.

 • 11:55

  29 юни

  Деца шпиони

  Кармен и Хуни нямат никаква идея, че родителите им са били тайни агенти. И сега изчезването на няколко от старите им колеги ги принуждава да се върнат в играта. С участието на Антонио Бандерас.

 • 13:35

  29 юни

  Деца шпиони: Островът на изгубените мечти

  Порасналото, обикалящо света дуо деца супер шпиони от изненадващия хит на режисьора Робърт Родригес от 2001 г. се завръща, за да спаси света в това продължение с по-голям бюджет и амбиции.

 • 15:35

  29 юни

  Деца шпиони 3D: Краят на играта

  Непълнолетните агенти Джуни и Кармен Кортес се отправят на най-новата си и най-умопомрачителна мисия: като пътуват във виртуалната реалност на света на 3-D видео игра, проектирана, за да ги надхитри.

 • 17:15

  29 юни

  Стар Трек: Пропадане в мрака

  Когато екипажът на „Ентърпрайз" открива ужасна неудържима сила в собствената си организация, капитан Кърк повежда преследване в свят, обявен за военна зона, за да залови оръжие за масово унищожение.

 • 19:55

  29 юни

  Маркъс

  Драматична комедия за младо момче, което учи циничен, незрял мъж как да се държи като възрастен.

 • 22:00

  29 юни

  Няма място за старите кучета

  Насилие и хаос царят след като ловец се натъква на провалила се сделка с наркотици и повече от два милиона долара в брой близо до Рио Гранде.

За нас

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, най-доброто от Холивуд от всички жанрове! Ние ви разказваме истории, които определят нашия свят и формират живота ни. Ние вярваме, че емоционалният разказ и завладяващите герои са от първостепенно значение. Ние обичаме филмите точно толкова, колкото и вие, и именно заради това сме най-добрият филмотечен канал на Балканите.

Къде да гледате ТВ каналите

127

65(DTH) 417(IPTV)

54 (DTH), 77 (IPTV)

20

27